Tivoli Sariola 2020

Keskustelua Suomen kiertävistä tivoleista sekä pienemmistä huvi- ja puuhapuistoista.

Valvojat: Arttu, Juuso, Pia

Avatar
Fintpa
Jäsen
Viestit: 30
Liittynyt: 19.3.2020 15:38

Tivoli Sariola 2020

ViestiKirjoittaja Fintpa » 24.6.2020 23:27

Tuo että miljoona tivoliin pääsee tänä kesänä ilmaiseksi on huikeaa! Vesa on pistänyt kunnon massit sariolalle. Itsekkin nyt menin testaamaan Hawaii laitteen kun kerran ilmaiseksi pääsi.

HeXa
Linkkimestari
Viestit: 816
Liittynyt: 3.1.2006 15:28
Paikkakunta: Lahti

Re: Tivoli Sariola 2020

ViestiKirjoittaja HeXa » 10.7.2020 21:09

On tämä Miljoona Tivoli kyllä aika kova satsaus Keskisen tavaratalolta... Mitä veikkaatte, että Vesa Keskinen maksaa Sariolan tivolille, että se pysyy 50 vuorokautta Tuurissa ja maksavat kaikkien asiakkaiden huvittelun?

https://tuuri.fi/viihdy/miljoona-tivoli/

https://www.youtube.com/watch?v=IoggfNlwI0s

https://www.youtube.com/watch?v=EJ-MVvG2R-w

Avatar
JP
Jäsen
Viestit: 1460
Liittynyt: 8.4.2006 9:49
Paikkakunta: Lontoo

Re: Tivoli Sariola 2020

ViestiKirjoittaja JP » 10.7.2020 22:06

Luulen että Vesa on tehnyt Sariolan kanssa diilin josta hyötyy molemmat osapuolet (eihän ne muuten olisi tehnyt yhteistyötä näin montaa vuotta putkeen). Kannattaa muistaa että loppupeleissä eihän tuon Tivoli Sariolan tulo Tuuriin ole mitään muuta kuin pelkkä markkinakikka. Ei tuon Tivoli Sariolan tuomaat "tulot" varmaan Vesaa kiinnosta, enemmän häntä kiinnostaa miten monta lapsiperhettä ja asiakasta se tivoli houkuttelee Tuurin alueelle. Kun ne asiakkaat saadaan matkustamaan sinne asti, niin aika varmasti lähes kaikki käy myös kiertelemässä tavarapuodissa (€€€), syömässä (€€€) ja vielä mahdollisesti ruokapuodissa (€€€) ennen kotiinlähtöä. Ja tällä tavoin Vesa takoo rahaa.

Vaikka luulen että Vesan ja Sariolan diili on salassapidon alla, niin yleisesti näen tässä kaksi vaihtoehtoa. Vaihtoehto yksi on että Vesa ostaa tivolin kaikkine palveluineen ja laitteineen omaan käytöön summalla X€. Tämän jälkeen Vesa tienaa rahojaan hitaasti takaisin ns. käyttämällä hyväksi tivolin tarjontaa (ruokapisteet, pelipisteet, oheistuotteet, myymällä/jakamalla lippuja/rannekkeita jne).

Vaihtoehto kaksi on että Vesa ostaa vain Sariolan laitepalvelut omaan käyttöön, ja antaa Sariolan itse pitää huolen muista palveluista (pelit, ruokapisteet jne). Tällaisessa diilissä Sariolalla on etuna se, että he tietävät jo etukäteen miten paljon tulevat tienaamaan tietyltä ajankohdalta. Ottaen huomioon Suomen huonot sateiset kesäjaksot, kiertelevälle tivolille tällainen ennakkodiili Vesan kanssa on vain hieno juttu - se antaa takuuta ettei koko kesä voi mennä monkään. Luulisin siis että joku tämän kaltaisen diili on Vesan ja Sariolan välillä. Ne on laskeneet paljon Sariola arviolta tienaa rahaa laitteillaan per päivä, ja tuon summan Vesa maksaa heille. Loput tienestit Sariola saa muista palveluistaan.


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija