Sivu 1/1

Christer's Tivoli

Lähetetty: 8.6.2018 18:09
Kirjoittaja Sienimursu
Erillistä ketjua Christer's Tivolille en nyt löytänyt, aloitin uuden:

Eli siis Lahdessa tapahtuneissa kansainvälisissä markkinoissa on joka vuonna ollut yksi pieni karuselli ja viime vuotena oli pari peliäkin, tänä vuonna Christer's Tivoli toi paikalle pelinsä, karusellinsa ja jopa Miamin (Mystic Power taisi lukea sivussa, rajoituskyltissä luki Miami)

Imgur albumi:
https://imgur.com/a/bxzhWSD

En ole varma onko tuo Miami kuinka uusi hankinta kun en ole varma päivittivätkö sivunsa kuinka monta vuotta sitten viimeksi, enkä ole varma valmistajasta. Siitä voisi joku valaista, ei taida olla sama Tšekkiläinen miltä Seiterä niiden esimerkin on hankkinut.

Sivusta kun seurasin (en tykkää näistä miameista tai viikinkilaivoista) näyttivät pyörittävän manuaalisesti aika erikoiseen tyyliin, mitä yleensä olen nähnyt näitä vaan pyöritetään jatkuvasti ja silloin tällöin vaihdettiin suuntaa, nämä "heiluttivat" vaunua eri asennoissa.

Re: Christer's Tivoli

Lähetetty: 25.7.2018 6:45
Kirjoittaja Markku
Miami on Christerin pojan Patrikin.
Perävaunu rakennettu 1985, Tsekeissä sille Miami 2003,
myyty Puolaan, sieltä Norjaan (Alex tivoli, ei Axels), jossa
siihen rakennettiin taittuva etulaituri ja kaiteet. Sen ostivat
hollantilaiset veljekset, jotka kuitenkin riitaantuivat ja Patrik
osti Miamin.

Re: Christer's Tivoli

Lähetetty: 5.9.2019 14:52
Kirjoittaja Zorlim
Christers Tivoli on tänään Rovaniemen Kansainvälisillä suurmarkkinoilla. Mukana oli myös Miami, jossa päätin käydä yhdellä ajelulla. Miami oli mahtava laite, nautinnollista ilmavaa lentelyä. Välillä tuntui että penkistä lentää ilmaan! Oli todella hienoa päästä testaamaan Miami.

Re: Christer's Tivoli

Lähetetty: 7.9.2019 22:04
Kirjoittaja Siru84
Turussa kun kävin ystäväni luona kylässä suurmarkinnoiden aikaan, niin siellä oli myös tämä laite, mutta en sitten käynyt kokeilemassa kun ajattelin, että tulisi paha olo ja hinta yhdestä ajosta oli verrattain korkea :DD