Sivu 1/1

Särkänniemi koulujen alkaessa 20.8.2020

Lähetetty: 20.8.2020 22:19
Kirjoittaja Siru84
Huomasi kyllä eron siihen ryysispäivään ja tähän päivään. Lämmin, lähes kuuma päivä ja ihmisiä oli siellä täällä vähän. Tornado oli melkein koko ajan ihan tyhjillään ja ihan muutama ihminen siinä oli meidän lisäksi. Olin Särkänniemessä äitini ja pikkusiskoni kanssa. Äitini ei ole käynyt Särkänniemessä sitten 90-luvun...

Oli tosi jännää kun äiti oli niin häkeltynyt nähdessään Särkänniemen nykyisessä muodossaan ja ihmetteli että ei Tornadoa ole ollut sillon kun se on ollut siellä ja oli ihan ihmeissään siitä. Oli tosi jännää nähdä se koska en osaa edes ajatella sellaista ihmistä joka ei ole Särkänniemessä käynyt sitten 90-luvun miten paljon se on voinutkaan muuttua! :DD Jet Staria se myös kaipaili ja Korkkiruuvia. Ihmetteli miksi ne on poistettu ja kyseli myös Kokiksesta ja sanoin ettei sitäkään oo enää :S Tuli samalla eräänlainen nostalgia pärinä siihen kun on ollut lapsi kun nuo kyseiset laitteet on ollut siellä.

Tornado 3 kertaa yhteensä
- Kaksi kertaa oltiin siskoni valitsemissa paikoissa jotka ei tuntunut miltään. Illan viimeisessä ajossa joka sitten oikeasti oli viimeinen kun tuli kuulutus että meni kiinni niin sain sen viimeiseen penkkiin! Ei kuulemma ollut sillee paha, mutta lopussa vaan vähän paha olo tuli. Mulle tulee huimaus Tornadosta (lopussa siis) ja sille paha olo.

Motogee 6 kertaa yhteensä joista 3 putkeen
- Oliko muuten pikkasen outoa vaan juosta suoraan sinne ylös siitä jonotusrampista kun tottunut tänä kesänä siihen, että jonotat siellä penkkien kohdalla. Oltiin useampi kerta ensimmäisessä vaunussa ja se on kyllä paras vaunu. Kolme kertaa putkeen mentiin joista yksi kerta niin että saatiin vaan jäädä siihen kun ei ollu muita. Kerran saatiin myös privaattikyyti.

Tukkijoki 3 tai 4 kertaa
- Kahdestaan ihan parasta! Viimeisellä kerralla se jökkäs ja pysähtyi siihen puoliväliin ja kaiuittimista tuli viestiä, että "Matka jatkuu kohta". Oltiin kurottu liian nopeasti umpeen edellinen tukki niin siksi odotettiin siinä, mutta oli vähän sillee mitäs nyt. Jonotusalue oli isoimmillaan ehkä siihen portaille saakka, mutta muuten sai juosta koko jonotusalueen läpi ja siksipä siihen noin monesti saikin mentyä. Virkisti mukavasti. Ostin sitten sieltä muistoksi Tukkijoki kuvan.

X 1 kerran
- Jonossa ei ollut ketään enkä halunnut yksinäni mennä, niin odottelin että tulis ihmisiä ja onneksi sitten tuli joku pariskunta ja alkoi tulla muitakin ihmisiä kun siihen menin, mutta sain silti olla yksinäni sillä pällistelypuolella. Nyt ei ollut se kohta missä istuin oikein hyvä ja oli taas vähän huono olo kun siitä pääsi.

Vauhtimato 1 kerran
- Tuli huono olo vähän tässäkin kun vilkuilin äidin suuntaan ja vähän ympärille ja siskoni otti videota puhelimellaan (otti sen mukaan sinne ja koko reppunsa) ja katsoin sitä niin ei hyvä :D

Kantti x Kantti 1 kerran
- Äitin ainoa laite ja vain yhden kerran meni, mutta päästiin kaikki siihen. Ei jaksettu sitten mennä uudestaan kun se siellä toisella puolella ja oltiin Tukkijoen paikkeilla.

Näsinneulan uudet hissit on siistit. Hyvä kun uusittiin!

Re: Särkänniemi koulujen alkaessa 20.8.2020

Lähetetty: 22.8.2020 9:06
Kirjoittaja JP
Kiitokset matkaraportista, kiva kuulla millaista Särkänniemessä on ollut näin sesongin loppupuolella. Oliko Trombi ja Koskiseikkailu yhä pois käytöstä ja millaiset jonot oli Boomiin?

Re: Särkänniemi koulujen alkaessa 20.8.2020

Lähetetty: 24.8.2020 10:52
Kirjoittaja Siru84
JP kirjoitti:Kiitokset matkaraportista, kiva kuulla millaista Särkänniemessä on ollut näin sesongin loppupuolella. Oliko Trombi ja Koskiseikkailu yhä pois käytöstä ja millaiset jonot oli Boomiin?


Trombi ja Koskiseikkailu edelleen pois käytöstä joo. Boomin jonoa en muuten tajunnu edes katsoa kun emme kertaakaan kulkeneet sieltä, että olisi voinut katsoa. Harmi.

Re: Särkänniemi koulujen alkaessa 20.8.2020

Lähetetty: 24.8.2020 16:39
Kirjoittaja Arttu
Kiva matkaraportti! Kiitos :) Onneksi ruuhkat on väistyneet ja taas rauha särkänniemen maillakin. Onko sulla Siru kausikortti vai ostitko nyt vaan laitelippuja?

Re: Särkänniemi koulujen alkaessa 20.8.2020

Lähetetty: 25.8.2020 10:33
Kirjoittaja Siru84
Arttu kirjoitti:Kiva matkaraportti! Kiitos :) Onneksi ruuhkat on väistyneet ja taas rauha särkänniemen maillakin. Onko sulla Siru kausikortti vai ostitko nyt vaan laitelippuja?


Ei mulla olisi varaa laitelippuihin kun noin monta kertaa kävin laitteissa :DD Tulisi budjetti vastaan eli kausikortti löytyy ja jos jotain "hyvää" koronasta, niin ensi vuodelle ei tarvitse kausikorttia uusia kun saa sen ilmaiseksi. Tämä on toinen kerta kun kausikortin ostin ja nyt kolmas vuosi tuleekin ilmaiseksi, ihan kiva. Toivottavasti vaan pää edelleen kestää laitteita ensi vuonnakin.

Re: Särkänniemi koulujen alkaessa 20.8.2020

Lähetetty: 25.8.2020 13:15
Kirjoittaja Arttu
Jotain hyötyä juu koronasta :)